Brzi meni
 Linkovi
 NLB Webinfo servis

Šta je NLB Webinfo servis

Ovaj servis elektronskog bankarstva omogućava da korisnik sa bilo kojeg mjesta, gdje ima pristup internetu, u bilo koje vrijeme – 24 časa dnevno, bez čekanja u redovima dobije informacije o stanju i prometu svog računa u unutrašnjem i deviznom platnom prometu,štednim računima, platnim karticama i kreditima. Pravnim i fizičkim licima u zavisnosti od potrebe njihovog poslovanja na raspolaganju su sljedeće usluga ovog servisa:
• Trenutno stanje računa KM i deviznog
• Promet po računu
• Izvodi po računu
• Kartica prometa po računu za tekuću i prethodnu godinu
• Informacije o kursnoj listi
• Stanje avista i oročene štednje
• Stanje, promet i kartica za kreditne kartice
• Stanja kredita

Pristup i upotreba NLB Webinfo servisa

Ovaj vid elektronskog bankarstva namijenjen je fizičkim i pravnim licima koja imaju otvoren račun u Banci. Pristup ovom servisu je moguć u bilo koje vrijeme i sa bilo kojeg mjesta gdje korisnik ima pristup internetu. Prijava na NLB Webinfo servis je omogućena putem korisničkog imena i lozinke bez posebne instalacije na adresi:  https://webinfo.nlbbl.com ili klikom na dugme: NLB Webinfo servis na našoj internet stranici.

Ko može postati korisnik ovog servisa?

Svi klijenti banke – pravna i fizička lica koja imaju otvoren KM račun u Banci mogu po popunjavanju pristupnih obrazaca postati korisnici ovog servisa.

Vrste usluga

Servis korisnicima omogućuje da u svakom trenutku korisnik dobije brz, pouzdan i siguran (zaštićen od zloupotrebe od strane trećih lica) pregled stanja i prometa na računa, štednje, kartica i kredita. Moguća je štampa izvoda i kursne liste. Korisniku je omogućeno da kroz arhivu prati sve promjene na svom računu u tekućoj i prethodnoj godini. Ova vrsta elektronskog servisa ne podržava plaćanje te ukoliko želite da vršite plačanja trebate koristiti usluge NLB e-Click, NLB Klik i NLB Proklik servisa elektronskog bankarstva.

Naknade

Korišćenje NLB WEB info servisa je bez naknade.

   
 Dokumenti za NLB Web info servis
 NaslovIzmjenaVeličinaFile
   
 E - servisi
Fizička i pravna lica
više...


Fizička i pravna lica više...  
Pravna lica više...
Halcom
Fizička i pravna lica više...
Fizička lica
više...

Halcom
 Vizit karta

NLB Banka a.d. Banja Luka
Milana Tepića 4
78000 Banjaluka
Republika Srpska, BiH
T: 0800 50510 / +387 51 248 588
F: + 387 51 221 623
E: helpdesk@nlbbl.com
SWIFT: RAZBBA22


 Saopštenja za javnost